Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken-Liver Pate
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2/3 TasseHalf-and-half
1 kleinOnion chopped
1 x ca. 450 gChicken livers
1/4 Tasseflour
1 TeelöffelSalt dash hot pepper sauce
2 Esslöffelbutter
cloves garlic minced
eggs
2 EsslöffelBrandy
1/2 TeelöffelEach, sage & thyme Chopped fresh parsley
die Zubereitung:

Grease well and lightly flour five 6-oz metal juice cans; set aside. In food processor or blender, whirl half&half, butter, onion and garlic until onion is chopped fine. Add livers, eggs, flour, brandy, salt, sage, thyme and pepper sauce. Whirl until smooth and well blended. Pour mixture into cans to within 1 inch from top. Place cans in a 10-inch angel-food pan. Add 2 inches hot water to pan. Place on bottom rack in preheated 350 degree oven. Bake 1 hour or until pick inserted in certer comes out clean. Remove cans to rack to cool 30 minutes. With can opened cut around bottoms of cans and push bottoms through to unmold pates. Chill completely. Then roll in chopped parsley, wrap in plastic and again in foil. Can be refrigerated up to 1 week or frozen 3 weeks.


Anmerkungen zum Rezept: