Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken-Rice Bake
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
chicken breasts boneless, skinless
1 Tasserice
1 DoseLowfat cream of mushroom soup
1/2 Envelope dry onion soup mix (1/4 cup)
1 1/4 Tassechicken broth
1/2 Jar (2 oz) pimientos
die Zubereitung:

I found it in a book called Once-A- Month Cooking; the idea is that you do all or part of the preparation ahead, and thaw and heat or finish the results. I'm going out tonight, so I made this last night for my family - that's the only reason I remember the ingredients!

Mix together everything except chicken breasts. Pour into an 11x7" pan. Sprinkle the chicken breasts with salt, pepper and paprika, place on top of rice. (At this point it can be frozen until wanted).

To prepare: thaw, and bake at 375 for 1 1/4 hours.


Anmerkungen zum Rezept: