Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken-Rice Casserole
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/4 Tassemargarine or butter
1/3 Tasseall-purpose flour
3/4 Teelöffelsalt
1/8 Teelöffelpepper
1 1/2 Tassemilk
1 Tassechicken broth
2 TasseCooked Chicken; Cut Up
1 1/2 TasseCooked White Rice
3 x ca. 30 gMushrooms; Sliced (About 1 Cup)
1/3 Tassegreen bell pepper chopped
1/4 TasseAlmonds slivered
2 Esslöffelpimentos chopped
die Zubereitung:

Heat oven to 350 degrees. Melt margarine in 2-qt. Saucepan over medium heat. Stir in flour, salt, and pepper. Cook, stirring constantly, until bubbly; remove from heat. Stir in milk and broth. Heat to boiling, stirring constantly. Boil and stir 1 minute. Stir in remaining ingredients. Pour into ungreased 2-qt. Casserole or square baking dish, 8x8x2 inches.

Bake uncovered 40-45 minutes or until bubbly. Garnish with parsley sprig, if desired.


Anmerkungen zum Rezept: