Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken-Sausage Jambalaya
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 1/2 Esslöffelvegetable oil
Cajun-style sausages; cut into small pieces
Boneless chicken breast halves, diced
1 kleinOnion chopped
2 kleingreen bell peppers chopped
Ribs celery chopped
1 1/2 Teelöffelgarlic minced
2 TasseRaw rice
2 1/2 TasseChicken stock; (up to 3)
Spice Mix
bay leaves
1 1/2 Teelöffelsalt
3/4 Teelöffelcayenne pepper
3/4 Teelöffelwhite pepper
3/4 Teelöffelblack pepper
1 Teelöffelthyme dried
die Zubereitung:

Add vegetable oil to large saucepan over medium heat. Add sausage and cook until lightly browned, about 8 minutes. (If using leftovers, add them 5 to 10 minutes before serving so they are heated through.) Add chicken and cook until lightly browned, about 3 to 4 minutes. Stir constantly. Add chopped onion, bell pepper and celery. After 3 to 4 minutes, add spice mix and garlic. Stir, scraping the bottom of the pan. Add rice and chicken stock. Cook, uncovered, until stock is absorbed and rice is tender. Remove bay leaves. To make Spice Mix: Combine bay leaves, salt, cayenne, white pepper, black pepper and dried thyme.


Anmerkungen zum Rezept: