Rezept: |

Rezept drucken
|

ins Rezeptbuch legen
|

als email versenden
|

MealMaster - Ansicht
|

Rezept als PDF
|

Rezept benoten
|

Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Tasse | ketchup |
1 Tasse | water |
1/4 Tasse | Worcestershire Sauce |
1/4 Tasse | vinegar |
1/4 Tasse | brown sugar firmly packed |
1 Teelöffel | celery salt |
1 Teelöffel | chilli powder |
1 Teelöffel | salt |
4 Tropfen | tabasco |
Combine sauce ingredients in a 2 quart pan. Bring to a simmer. Do Not Let Boil. Remove from heat and pour over beef or pork tender, butterflied leg of lamb, or chicken. Marinate overnight in refrigerator. Yield: 6 to 8 servings.
Helen Sloan (Mrs. John C.)
Refrigerate Overnight
From <Traditions: A Taste of the Good Life>, by the Little Rock (Ar) Junior League. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|