Rezept: |

Rezept drucken
|

ins Rezeptbuch legen
|

als email versenden
|

MealMaster - Ansicht
|

Rezept als PDF
|

Rezept benoten
|

Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Teelöffel | salt |
1 Teelöffel | pepper |
2 Teelöffel | poultry seasoning |
1 Tasse | cider vinegar |
1/2 Tasse | vegetable oil |
1 | Egg well beaten |
2 | Whole chickens; split in half |
Combine salt, pepper, and poultry seasoning. Add vinegar, oil, and egg; mix well.
When coals are ready, put chicken on grill and baste with sauce. Keep mixing sauce as chicken cooks as it will separate. Cook chicken slowly over medium coals 1 1/2 to 2 1/2 hours, until juices run clear.
Baste and turn chicken frequently.
formatted by JoAnn Pellegrino
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|