Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Durian Cake
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Durian
6 x ca. 30 gButter (3/4 cup)
5 x ca. 30 gSugar (2/3 cup)
egg separated
6 x ca. 30 gFlour (3/4 cup)
die Zubereitung:

Preheat oven to 350 F.

Remove flesh from the durian and discard the seeds. Puree the flesh in a food processor. Beat butter and sugar together until smooth, then beat in the egg yolks. Sift flour and beat it into the butter mixture. Beat in the durian pulp.

Whip egg whites into stiff peaks and fold them into the mixture. Bake cake in a greased, 8" cake pan for 1 hour, or until cake is done when tested with a toothpick.

From "Exotic Fruits A-Z" by Josephine Baker.


Anmerkungen zum Rezept: