Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Durkee's Famous Sauce
Zutaten für 16 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Waldine Van Geffen VGHC42A
1/2 Tassewater cold
4 Esslöffelcornstarch
1/2 TassePlus 2 Tb dark vinegar
2 Esslöffelsalt
1/2 Tassesugar
egg
4 EsslöffelFrench's prepared mustard
4 EsslöffelMargarine; tiny bits
die Zubereitung:

Place all ingredients as listed in blender on high speed until smooth (2 minutes). Transfer to top of double boiler and cook over gently boiling water, stirring often for 12 to 15 minutes or until thickened and smooth. Once more put mixture back through blender 30 seconds or till smooth, using high speed. Refrigerate in covered container 24 hours before using. Keep refrigerated 3 months.


Anmerkungen zum Rezept: