Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Dutch Almond Bars
Zutaten für 50 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 Tassebutter
1/2 Tassesugar
egg
egg yolk
1 TasseCake flour, sifted
1 Tassesugar
1 TasseAlmond paste or filling
egg yolks
1/2 Lemon juice
egg whites stiffly beaten
1 Teelöffelvanilla
1/2 TasseCoconut, flaked
die Zubereitung:

Cream butter and 1/2 cup sugar until light and fluffy. Add one egg plus one egg yolk and cake flour. Beat until well blended. Spread in a 13" x 9" x 2" pan. Bake at 400 degrees for 10 minutes. Mix sugar, almond paste or filling, 2 egg yolks and lemon juice in electric mixer until blended. Fold in egg whites and vanilla. Spread over baked crust and sprinkle flaked coconut over top. Bake at 325 degrees for 30 minutes. Cool and cut into bars.


Anmerkungen zum Rezept: