Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Dutch Apple Bread
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 TasseButter or margarine; softene
1 Tassesugar
eggs
1 Teelöffelvanilla
2 Tasseflour
1 TeelöffelBaking soda
1/2 Teelöffelsalt
1/3 Tassebuttermilk
1 TasseApple; chopped, peeled
1/3 Tassewalnuts chopped
Topping
1/3 Tasseflour
2 Esslöffelsugar
2 Esslöffelbrown sugar packed
1/2 Teelöffelcinnamon ground
3 Esslöffelbutter or margarine
die Zubereitung:

butter and sugar. Beat in eggs and vanilla. Combine flour, baking soda and salt. Stir into the creamed mixture alternately with buttermilk. Fold in apple and nuts. Pour into a greased 9 x 5 x 3 loaf pan. For topping, combine the first four ingredients; cut in butter until crumbly. Sprinkle over batter. Bake at 350 for 55 - 60 minutes or until bread tests done. Cool in pan for 10 minutes before removing to wire rack.


Anmerkungen zum Rezept: