Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Dutch Mayonnaise
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
egg yolks
1/4 Teelöffelwhite pepper ground
1/4 Teelöffelsalt
1/4 TeelöffelGround mustard powder
1 TasseCanola oil or sunflower oil
1 Esslöffelvinegar room temperature
die Zubereitung:

Beat the eggs in a mixing bowl. Add the salt, pepper and mustard powder. Using an electric mixer, beat the egg yolk mixture at a consistent speed. Add a little oil and a little vinegar on an alternating basis. If the oil separates from the mixture, add a touch of warm water. Yield: Approximately 1 cup of mayonnaise.

Formatted by Carol H chussey@synapse. Net


Anmerkungen zum Rezept: