Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
5 x ca. 450 g | Round Boan Pot Roast |
2 Esslöffel | shortening |
1/2 Tasse | Apple cider |
6 | Large Potatoes ** |
8 x ca. 30 g | Fresh Okra *** |
2 Teelöffel | salt |
1/2 Tasse | Barbecue Sauce (Your Choice) |
8 | Carrots, Pared * |
2 | Onions sliced |
* Carrots should be peeled and cut into 2-inch chunks.
** Potatoes should be peeled and quartered.
*** One 10 oz pkg of frozen okra can be substituted.
Rub meat with salt. Melt Shortening in Dutch oven; add meat and cook over medium heat, turning once. Reduce heat; pour barbeque sauce and cider over meat. Cover and simmer on top of range or in 325 degree F. oven for 3 to 4 hours. Add carrots, potatoes and onions 1 1/2 hours before end of cookign time. Add okra 15 minutes before end of cooking time.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|