Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 1/2 x ca. 450 g | Loaf:; (1 Lb Loaf): |
1/3 Tasse | Potato; raw, fine shred (1/4 C) |
1/3 Tasse | Carrot; raw, fine shred (1/4 C) |
1/3 Tasse | Chopped Onion (1/4 C) |
2 1/4 Teelöffel | Active Dry Yeast (1 1/2 t) |
2 2/3 Tasse | Bread Flour (1 3/4 C) |
3/4 Tasse | Whole-Wheat Flour (1/2 C) |
3 Esslöffel | Powdered Milk (2 T) |
1 1/2 Esslöffel | Sugar (1 T) |
3/4 Teelöffel | Salt (1/2 t) |
1 Tasse | Water (2/3 C) |
Cookbook by Madge Rosenberg, pg 88
Drain the grated potato and carrot well.
Add all ingredients in the order suggested by your bread machine manual and process on the bread cycle according to the manufacturer's directions.
Cff 7%.
Digest bread-bakers.v097.n049 by Reggie Dwork <reggie@reggie.com> on Aug
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|