Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Entree Crepes
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
eggs
1 Tasseflour
1/2 Tassemilk
1/2 TasseChicken Or Beef Stock
1 Esslöffelcooking oil
1/2 Teelöffelsalt
2 Esslöffelbutter or margarine, melted
die Zubereitung:

Mix all ingredients together until absolutely smooth. The batter will be slightly runny, thinner than pancake batter (it should be). Use a crepe pan or small fry pan. Heat pan until moderately hot (the right temperature will be arrived at - either the batter sets up too quickly or deosn't set up at all- you'll find the right middle ground. Pour about one small ladle's worth of batter on edge of pan and swirl immediately to cover rest of bottom of pan. It should run out smoothly and evenly. When edges curl, flip crepe for a moment, and then remove. Make a stack, fill them up and enjoy.


Anmerkungen zum Rezept: