Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
4 1/2 Tasse | Apples finely chopped |
1/4 Tasse | water |
1/2 Tasse | lemon juice |
1/2 Tasse | Seedles raisins |
1 Packung | Powdered pectin |
5 1/2 Tasse | sugar |
1/2 Tasse | nuts chopped |
Here's a couple of conserve recipes (untried), that I found in a little Dell book my Mom had, dated 1975.
Sort and wash tart, red apples. Remove stems, core, chop apples fine, do not peel. Combine apples, water, lemon juice and raisins in dettle. Add pectin, stir well. Place on high heat, and bring to a full boil, stirring. Add sugar; keep stirring and bring to a full boil again. Boil for 1 minute, stirring. Remove from heat; add nuts. Ladel into hot jars and seal.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|