Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Fish Stew <r T>
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
16 x ca. 30 gSole Fillets, Or Frozen Haddock
2 mittelPotatoes, Peel, Finely Chopped
2 mittelCarrots finely chopped
1/4 Tasseparsley snipped
Bayleaf
1 EsslöffelTapioca, Quick Cooking Kind
1 Teelöffelsugar
1/4 Teelöffelsalt
1/4 TeelöffelDried Basil, Crushed
16 x ca. 30 gCanned Tomatoes, Chopped, Undrained
14 1/2 x ca. 30 gNonfat Chicken Broth
8 x ca. 30 gtomato sauce
1/4 TasseSherry, Or Water
1/8 Teelöffelpepper
die Zubereitung:

Don't worry about completely thawing the fish. It goes into the cooker partially frozen.

Let fish stand at room temp while preparing other ingredients. In a 3 1/2, 4, 5 or 6 qt crockery cooker combine potatoes, carrots, parsley, bay leaf, tapioca, sugar, salt, basil, and 1/8 tsp pepper. Stir in undrained tomatoes, chicken broth, tomato sauce, and sherry or water.

Halve block of fish crosswise; place halves in the cooker. Cover; cook on low heat setting for 10 - 12 hrs or on high heat setting for 3 1/2 - 4 hrs. Remove bay leaf. Break fish into bite size chunks with a fork.

Entered into MasterCook and tested for you by Reggie Dwork reggie@reggie. Com

Sodium 880mg, Cff 5.6%.


Anmerkungen zum Rezept: