Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Fish Tacos #6
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gFirm fleshed fish; cooked However you like (preferably Grilled)
1/2 kleinHead red cabbage finely Shredded
1 BundFresh cilentro
Jalapeno peppers
1 Teelöffelgarlic minced
1 Teelöffelolive oil
1 1/2 TasseRanch dressing
Limes
12 Flour tortillas
die Zubereitung:

To prepare the "taco" sauce: Put the jalapeno's in a double thickness of tin foil and cover with olive oil and garlic. Roast on the grill (or in the oven) for about 15 minutes till cooked. Remove the seeds and membrane from the peppers and mince. In a small bowl put the dressing, peppers w/oil & garlic, and the juice of the 2 limes. Let set for the flavors to blend.

To build the tacos: Take one flour tortilla and put some fish down the middle. Top with the shredded cabbage and a "healthy" amount of fresh cilentro. Smother with the "taco" sauce, fold in half and enjoy!

From the 'REcipeinternet: Recipes from Around the World' recipe list.


Anmerkungen zum Rezept: