Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Fish with Garlic Salsa
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gCod Fillets*
2 Esslöffelmargarine
1 EsslöffelCilantro, Fresh, Chopped
1/2 Teelöffelsalt
Garlic Clove Salsa:
cloves garlic crushed
Tomatoes, Fresh, Ripe Chopped
1 mittelOnion chopped
Jalapeno Pepper, Canned, Chop ed
1 EsslöffelCilantro, Fresh, Chopped Optional
1 Esslöffellemon juice
1/2 TeelöffelOregano Leaves, Dried
1 1/2 Teelöffelvegetable oil
die Zubereitung:

*Use cod, halibut or red snapper fillets. 1-If fillets are large, cut into 6 serving pieces. Place fish on rack in broiler pan. 2-Mix melted margarine, cilantro, salt and crushed garlic. brush half of the mixture over fish. Broil with tops of fillets about 4 inches from heat until light brown; about 6 minutes. Turn fish carefully; brush with remaining margarine mixture. Broil until fish flakes easily with a fork, about 4-6 minutes longer. Serve immediately with garlic salsa. Salsa: Heat all salsa ingredients over medium heat, stirring occasionally, until hot and bubbly,

very healthy dish and the salsa that is served over the fish makes this very special!


Anmerkungen zum Rezept: