Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Tasse | flour Self-rising |
1 Tasse | fruit dried |
1 Tasse | Granola |
1 Tasse | water |
1 Tasse | sugar |
1cup all purpose flour, 1/4 tsp baking powder, 1/4 tsp baking soda, and 1/4 tsp salt. (this is used as 1 cup self-rising flour). For the dried
fruit I used dried raisins, apricots, anything I happen to have on hand, or a mixture of any. The granola can be Meusli, homemade granola, any high fiber commercial granola, or plain rolled oats.
Mix all ingredients together (soupy mixture) and put in large loaf pan.
Bake at 350 for approx. 1 hour. Serve buttered.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|