Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Five Flavors Chicken
Zutaten für 5 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 x ca. 450 gChicken
2 Teelöffelginger
cloves garlic minced
1/2 Tassesoy sauce
1/2 Tassehoney
3 EsslöffelMirin or dry sherry
2 Esslöffelcornstarch
die Zubereitung:

Skin chicken. Mix ginger, garlic, soy, honey and spirits. Dip each piece of chicken in sauce.

Place chicken in crock and pour remaining sauce over it. Cover and cook on Low for 6 hours or high for 3 hours.

Remove chicken, pour juices into skillet. Blend cornstarch with a little of the cooled juices, then whisk into skillet. Cook over low heat until thickened. Pour a little over chicken and pass remaining.

Serve With Rice


Anmerkungen zum Rezept: