Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Five Pepper Catsup
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 EsslöffelOil or butter
Serrano chiles; stemmed, seeded & chopped
cloves garlic minced
2 grossPoblano chiles; roasted, peeled; seeded, chopped
Large; meaty bell peppers, roasted; peeled, seeded, chopped more fresh chiles; roasted; peeled, seeded, chopped [these should roughly equal the volume of the bell peppers.]
(up to)
Habanero chiles; seeded (optional!) and chopped
1 grossOnion peeled, chopped
1 Dose(14.5-oz) Italian-style tomatoes; chopped with juice
6 Esslöffelbrown sugar
1/2 Tasseorange juice fresh
2 Esslöffellime juice fresh
2/3 Tassevinegar
1 Esslöffelbasil minced, fresh
2 Esslöffelcilantro fresh, minced
1 EsslöffelFresh thyme [or 1/2 tsp. dried]
1/4 Teelöffelallspice gound
1/4 Teelöffelcloves ground
1/4 Teelöffelcoriander ground
2 Teelöffelmustard dry
Bayleaf