Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Five Spice Crepe and Caramelized Banana Pockets
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 Tasseall-purpose flour
1 Prisesalt
1/2 TeelöffelFive Spice powder
1 EsslöffelSugar, plus 3 tablespoons for bananas
eggs
2 Esslöffelbeer
4 Esslöffelmilk
2 Esslöffelbutter
Ripe bananas
4 EsslöffelWhipped Cream
Sprigs mint
die Zubereitung:

In a mixing bowl, combine flour, salt, 5 spice powder and 1 tablspoon sugar.

Whisk in eggs and add beer and milk. Whisk together and strain. Rest 1/2 hour before using.

In a large skillet over high heat melt butter and saute 1/2-inch thick sliced bananas for 1 minute. Add 3 tablespoons sugar and cook until golden brown.

In a nonstick, lightly oiled, hot skillet pour 1-ounce of batter in pan. Swirl around so as to cover pan, heating for about 5 seconds. Using a small spatula flip over for another 5 seconds. Remove crepe and lay on waxed paper to cool. Repeat process for remaining batter.

Place caramelized bananas on crepe and fold. Serve with whipped cream and fresh mint.


Anmerkungen zum Rezept: