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Five Way Chili
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 Teelöffelolive oil
1 1/2 x ca. 450 gGround chicken breast; skinless, cooked
1/2 Tasseonions chopped
1/2 TasseBell peppers chopped
cloves garlic minced
14 1/2 x ca. 30 gtomatoes crushed
8 x ca. 30 gNo-salt-added tomato sauce
3 Esslöffelchilli powder
2 EsslöffelCocoa powder
1/2 Teelöffelcinnamon
1/2 Teelöffelcumin
1/4 Teelöffelallspice
1/8 Teelöffelcloves
3/4 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelblack pepper
1 x ca. 450 gSpaghetti; thin, cooked
15 x ca. 30 gDark red kidney beans; drained
3/4 Tasseonions chopped
3/4 TasseFat-free cheddar cheese; grated
die Zubereitung:

Heat oil over medium-high flame. Add chicken, onions, bell peppers, and garlic. Cook until chicken is no longer pink and vegetables are tender. Stir in tomatoes, tomato sauce, chili powder, cocoa powder, cinnamon, cumin, allspice, cloves, salt, and black pepper. Heat to boiling over high flame. Reduce flame and simmer 20 minutes more. Meanwhile, heat beans in a saucepan over medium flame.

Per serving: 471 Calories; 4g Fat (7% calories from fat); 41g Protein; 82g Carbohydrate; 60mg Cholesterol; 1186mg Sodium

cheese.


Anmerkungen zum Rezept: