Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Five Willow Sauce #1
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/4 Tassegreen Pepper
1/4 Tassecarrots
1/4 Tassetomatoes
1 TasseSweet mixed pickles
1 Tassewater
2 Esslöffelsugar
2 EsslöffelVinegar
1 Esslöffelcornstarch
1 Esslöffelsherry
1/4 Tassewater
die Zubereitung:

1. Shred green pepper, carrots, tomatoes and sweet pickles.

2. Bring water to a boil. Stir in sugar and vinegar to dissolve.

3. Meanwhile blend cornstarch, sherry and remaining cold water to a paste; then stir in to thicken.

4. Add shredded vegetables and simmer 3 minutes, stirring occasionally. Pour over fish and serve.

1 tablespoon cornstarch, 2 tablespoons sugar, 2 tablespoons soy sauce and 2 tablespoons vinegar. Bring to a boil and cook, stirring, over medium heat until the sauce thickens. Then add the vegetables and simmer as in step 4.

From <The Thousand Recipe Chinese Cookbook>, Isbn 0-517-65870-4. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive, http://www. Erols. Com/hosey.


Anmerkungen zum Rezept: