Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Five-Flavor Pound Cake
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
margarine stick
1/4 Tasseshortening
3 Tassesugar
egg
3 Tasseall-purpose flour
1 Tassemilk
1 Teelöffelrum
1 Teelöffelvanilla
1 Teelöffelcoconut
1 TeelöffelLemon flavoring
1 TeelöffelButter flavoring
Glaze
1 Tassesugar
1/2 Tassewater
1/2 Teelöffelrum
1/2 Teelöffelvanilla
1/2 Teelöffelcoconut
1/2 TeelöffelLemon flavoring
1/2 TeelöffelButter flavoring
die Zubereitung:

Cream together margarine, shortening and sugar. Beat eggs and add to creamed mixture. Mix flour and add baking powder. Alternately add milk and flour mixture to creamed mixture. Stir in flavorings. Bake at 325 degrees in a 10 inch tube or baking loaf pan for 1 1/2 hours. When cake is done, cool, remove and glaze.

Glaze - Boil sugar and water until sugar dissolves. Add the flavorings.


Anmerkungen zum Rezept: