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Five-Grain Sourdough Bread
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Directions For 1 Lb Loaf
1 1/2 Teelöffeldry yeast active
1 1/2 Tassebread flour
1/4 TasseAramanth flour*
1/4 Tassewhole wheat flour
1/4 TasseSoy flour
1/4 Tasserolled oats
2 Esslöffelmilk Powdered
1 Teelöffelsalt
1 Esslöffelhoney
1/4 TasseFlax or sesame seeds
3/4 TasseSourdough starter
1/2 Tassewater
Directions For 1.5 Lb Loaf
2 1/4 Teelöffeldry yeast active
2 1/4 Tassebread flour
1/4 Tasse(plus 2 tb) Aramanth flour*
1/4 Tasse(plus 2 tb)Whole wheat flour
1/4 Tasse(plus 2 tb) Soy flour
1/4 Tasse(plus 2 tb) Rolled oats
3 Esslöffelmilk Powdered
1 1/2 Teelöffelsalt
1 1/2 Esslöffelvegetable oil
1 1/2 Esslöffelhoney
1/3 TasseFlax or sesame seeds
1 Tasse(plus 2 tb)Sourdough starter
3/4 Tassewater
die Zubereitung:

1. Add all ingredients in the order suggested by your bread machine manual and process on the basic bread cycle according to the manufacturer's directions. Let the loaf cool completely before slicing. * Available in heath food stores


Anmerkungen zum Rezept: