Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Flag Dessert
Zutaten für 15 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 TasseFrozen strawberries; sliced
Fat-Free Pound Cake cut into 16 slices
1 1/3 Tasseblueberries frozen
12 x ca. 30 gCool Whip® Free; thawed
die Zubereitung:

Line a 12 x 8" baking dish with 8 cakes slices. Top with 1 cup strawberries, 1 cup blueberries and 1/2 of the whipped topping. Place remaining cake slices over whipped topping. Spread remaining whipped topping over cake. Arrange remaining strawberries and blueberries over whipped topping to create a flag design.

Per serving: 107 Calories; less than one gram Fat (2% calories from fat); 1g Protein; 26g Carbohydrate; 0mg Cholesterol; 18mg Sodium

Eat-L Digest 1 July 96

From the Eat-L recipe list. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept: