Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Flaky Freezer Biscuits
Zutaten für 41 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Pkg. yeast(1tablespoon)
2 Esslöffelsugar
1/4 Tassewater warm
5 Tasseflour
3 Esslöffelsugar
1 Esslöffelbaking powder
1 TeelöffelBaking soda
1 Teelöffelsalt
1 Tassebutter or margarine
2 Tassebuttermilk
die Zubereitung:

In a small bowl combine yeast and sugar in water. Set aside for 10 min. In a large bowl mix flour, sugar, baking powder, soda and salt. Cut in butter to form a crumbly mixture. Stir in yeast mixture and buttermilk. Mix just enough to hold dough together. Roll dough 3/4 in. Thick on floured surface. Cut out biscuits with the top of a glass or a cutter. Prick tops with fork. Freeze separately on cookie sheet. After biscuits are frozen, stack and wrap well. Before baking let rise until doubled in size. Bake at 425F for 15 mins. On a lightly greased cookie sheet. Makes 3-4 dozen. Grated Cheddar cheese may be added to soft dough for flaky cheese biscuits.


Anmerkungen zum Rezept: