Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Flaky Sweet Pastry (Pate Sucree)
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/4 Tasseall-purpose flour
7 EsslöffelUnsalted butter; chilled cut into pieces
2 Teelöffelsugar
1/8 Teelöffelsalt
3 EsslöffelIce water
die Zubereitung:

Place 1 cup of the flour, the butter, sugar and salt, into a food processor fitted with the metal blade. Process 10 seconds, until the mixture resembles coarse crumbs. Add the ice water and pulse 10 to 15 times, just until the mixture begins to come together (do not let it form a ball). Empty the dough out of the machine onto a floured work surface and gather together by pressing lightly. If the dough seems too sticky, gently incorporate more flour. Shape into a ball, then flatten into a disk. Wrap in plastic wrap and refrigerate for at least 1 hour before proceeding with recipe. Yield: 1 10 to 12 inch tart or four individual tartlets Copyright,


Anmerkungen zum Rezept: