Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Flaming Sherried Rock Cornish Game Hens
Zutaten für 2 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Rock Cornish Game Hens, defr
4 Esslöffelbutter
1/4 Tassesherry
1/4 TasseBrandy
die Zubereitung:

Remove giblets from defrosted birds and discard.

Melt the butter in a heavy skillet with heat-proof handle. Season hens with salt and pepper, then brown lightly all over in the butter, turning frequently. This should take about 20 minutes. When hens are browned, add sherry to the pan and transfer it to the oven.

Roast birds 45-60 minutes, until they are tender, basting often. Transfer hens to heated (and heatproof) serving dish. Warm brandy in a small saucepan and ignite it. Pour over the hens and serve flaming.

If you cannot get Rock Cornish hens, use squab, poussin (very young chicken) or quail. These birds cook more quickly, so adjust the roasting time accordingly.


Anmerkungen zum Rezept: