Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Flan #01
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Syrup
1 1/4 Tassesugar
1 Tassewater boiling
Custard
1 ca. 1 LiterScalded milk
3 Esslöffelsugar
1 Teelöffelvanilla
eggs
1/4 Teelöffelsalt
die Zubereitung:

Syrup: In a heavy skillet melt & brown sugar, stirring constantly. Gradually add water & continue to stir until mixture thickens into a light syrup. Butter custard cups & pour about 2 tablespoons syrup into each cup. Custard: Add sugar & salt to milk, stirring constantly, gradually add hot milk mixture to beaten eggs. Stir in vanilla & pour mixture into custard cups. Place cups in a large baking pan containing hot water; bake at 350 for an hour or until custard does not adhere to a knife when inserted in the center. When cool, loosed custard from dish with a knife, invert cup & turn onto serving dishes.

From the <The Bliss of Cooking Returns>, Fort Bliss Officers Wives Club, Ft. Bliss, Tx. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept: