Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Florentine Pork in French Bread Boats
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Pork tenderloins, 12 oz. each
1 Teelöffeloil
10 x ca. 30 gBag fresh spinach, washed and trimmed
6" pieces French Bread, split lengthwise, in half
1/3 TasseLow Calorie Italain dressing
2 mittelTomatoes, seeded and diced
4 Teelöffelparmesan grated
die Zubereitung:

Cut pork into slices, 1/4" thick. Place pork in plastic bag. Add dressing, turning to coat. Tie bag securely and marinate at least 15 minutes but no longer than 1 1/2 hour. Remove pork from marinade. Brown pork in oil in nonstitck skillet. Pour off drippings. Add tomatoes and spinach to pan. Cover tightly and cook over Medium-High heat for 2-3 minutes or until spinach is wilted. Pour off liquid. Meanwhile, remove soft center from bread to form boats. Spoon 1 cup of pork mixture into each boat. Sprinkle each with equal amount of cheese.

Mc formatting by bobbi744@sojourn. Com


Anmerkungen zum Rezept: