Rezept: |

Rezept drucken
|

ins Rezeptbuch legen
|

als email versenden
|

MealMaster - Ansicht
|

Rezept als PDF
|

Rezept benoten
|

Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Packung | Beef-Tomato Freezer Mix |
3 Tasse | water |
1 Tasse | Lentil; uncooked |
1 | Parsley; sprig |
1 | Bayleaf |
1 1/2 Tasse | Mushrooms; sliced, Fresh |
1 | Carrot; Large, sliced |
1 | Celery;Stalk, large, sliced |
1/4 Tasse | red wine |
1/2 Teelöffel | salt |
Dip container of frozen mix into hot water just to loosen. In Dutch oven, heat frozen mix, water, lentils, parsley and bay leaf to boiling. Reduce heat; cover and simmer, stirring frequently, until mix is thawed, about 20 minutes. Stir in remaining ingredients; heat to boiling. Reduce heat; cover and simmer until vegetables are tender, about 20 minutes. Remove bay leaf.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|