Rezept: |

Rezept drucken
|

ins Rezeptbuch legen
|

als email versenden
|

MealMaster - Ansicht
|

Rezept als PDF
|

Rezept benoten
|

Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1/4 Tasse | sugar |
1 Teelöffel | mustard dry |
1/8 Teelöffel | onion powder |
1 1/2 Teelöffel | paprika |
1 1/2 Teelöffel | salt |
Combine all ingredients in a small bowl; stir until well blended. Put mixture in a foil packet or 1-pint glass jar and label as French Dressing Mix. Stor in a cool, dry place and use within 6 months.
Makes enough mix (5 Tablespoons) for 1 1/4 cups of French Dressing.
Substitute 1 T celery seed for paprika.
French Dressing: Combine 1 pkt of mix, 3/4 cup vegetable oil, and 1/4 cup vinegar in a glass jar. Shake until well blended. Chill before serving.
Makes about 1 1/4 cups of French Dressing.
From "Make-A-Mix Cookery" by Karine Eliason, Nevada Harward & Madeline Westover. Dedicated to memory of Freddi Michael from Sysop of The Home Bbs.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|