Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
French Onion mushroom Soup
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 Esslöffelmargarine
2 1/2 TasseOnions sliced
1 x ca. 450 gmushrooms sliced
2 Esslöffelwhite wine vinegar
Vegetable bouillon cubes
French bread; (4 slices)
1 Tasseswiss cheese shredded
1/4 Tasseparmesan
die Zubereitung:

Saute onions and mushrooms till soft. Add broth and vinegar. Boil, cover, and simmer for 10 minutes. Heat oven to 400 and heat bread for 10 minutes; remove. Heat broiler. Puree 1/2 the soup mixture; add back to pot, and heat. Divide into 4 broiler proof crocks, top with bread and cheese and broil 3-5 minutes.


Anmerkungen zum Rezept: