Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Fromage Blanc Cheesecake
Zutaten für 10 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Crust
3/4 Tassegraham cracker crumbs
3/4 Tassewhite chocolate chopped
3/4 TasseToasted almond brittle
1/4 Tassebutter melted
Filling
1/2 TasseSugar, plus
1/2 Cc Sugar
1 x ca. 450 gFromage Blanc
Sheets gelatin, softened in cool water
Yolks
1 1/2 TasseHeavy cream, whipped to stiff peaks
die Zubereitung:

Combine first four ingredients until well coated with butter. Press into bottom of molds. Chill.

Combine 1 cup sugar and fromage blanc in large bowl, whisk over a hot water bath until sugar has dissolved. Squeeze all water out of gelatin sheets and add to warm fromage mixture, stir until gelatin has dissolved. Cool slightly over a water bath until slightly thickened. Whip yolks in mixer with second cup of sugar until thick and pale, fold into fromage mixture. Fold in whipped cream. Fill 4-inch ring molds, smooth tops and chill until set.

Serve with strawberry mint salsa.

G.P., All Rights Reserved


Anmerkungen zum Rezept: