Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Fruit and Spice Sauce
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Esslöffelolive oil extra virgin
1 Esslöffelbutter
2 Teelöffelbread crumbs
2 TeelöffelOrange rind; (grated, or finely shredded)
2 TeelöffelDried coconut; (shredded)
2 TeelöffelCoarsely ground hazelnuts
2 TeelöffelCoarsely ground almonds; (or peanuts, or pecans, or... other nuts!)
1/2 TeelöffelMixed spice; (garamasala, or thai spices, or any other...) (up to 1)
Fresh sage leaves; (optional)
1/4 TasseButter milk or cream
1 Prisesalt
1 Priseblack pepper
2 Esslöffelparmesan grated
die Zubereitung:

(I usually serve it with fettuccine)

Place butter and oil in a saucepan over medium heat. When butter is melted, add fruit and spice -(breadcrumbs) to (sage)-, stirring occasionally, until lightly browned. Add buttermilk and salt, stir and simmer for a few minutes ~ - i. E., until pasta is cooked. Remove from heat, add pepper and Parmesan cheese. Place pasta on plate, add sauce, toss and serve hot.


Anmerkungen zum Rezept: