Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Fruit Biscuits
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Tasseflour
2 Teelöffelbaking powder
1/4 Teelöffelsalt
1 1/2 Esslöffelshortening
1 Esslöffelsugar
3/8 Tassemilk
1/4 Tasseraisins chopped
1/4 Teelöffelcinnamon
1 EsslöffelMelted butter or butter substitute
die Zubereitung:

Sift flour, measure, and sift with salt and baking powder. Cut in shortening. Add milk to form soft dough. Turn onto lightly floured board. Pat into sheet 1/2 inch thick. Knead lightly. Spread 1/2 of dough with melted butter, sugar, cinnamon, and raisins. Fold dough 1/2 over. Cut with floured cutter. Place on un-oiled baking sheet. Bake in hot oven (450 ° F) about 10 minutes. 6 servings. Mrs. Maude Roberson, Richmond, Va.


Anmerkungen zum Rezept: