Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 1/4 Tasse | all-purpose flour |
1 Tasse | brown sugar firmly packed, light |
1/4 Tasse | butter softened |
17 x ca. 30 g | Fruit cocktail; undrained |
2 | eggs |
2 Teelöffel | Baking soda |
1 Teelöffel | salt |
1/2 Tasse | chocolate chips semisweet |
1/2 Tasse | Pecans chopped |
Preheat the oven to 350F. Coat a 9" x 13" baking pan with nonstick cooking spray. In a large bowl, with an electric beater on medium speed, beat the flour, brown sugar, butter, fruit cocktail, eggs, baking soda, and salt for 2 minutes, or until smooth. Pour into the baking pan. Sprinkle the chocolate chips and pecans evenly over the top. Bake for 25 to 30 minutes, or until a wooden toothpick inserted in the center comes out clean. Allow to cool completely, then cut into squares and serve.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|