Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Fulton Fish Market Chowder
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 Tasseolive oil
2 grossOnions, diced (about 1 1/2 cups)
Leeks, white and light green parts only, split, well washed and diced (about 2 1/2 cups)
Stalks celery, diced (about 1/2 cup)
1/4 Tassegarlic finely chopped
1 TasseCanned plum tomatoes, drained, seeded, and diced
1 TeelöffelSaffron threads
bay leaves
1 Esslöffelthyme dried
1 1/2 Teelöffelsalt
1 Teelöffelblack pepper freshly ground
1/2 Tassewhite wine dry
2 ca. 1 LiterFish stock
Idaho potatoes, peeled and diced (about 1 pound)
1 kleinLobster, raw and in the shell, cut into pieces
1 x ca. 450 gAssorted fish fillets such as snapper, halibut, tilefish, cod, skinned and boned, cut into chunks
1/2 x ca. 450 gFresh shrimp, peeled and deveined
Peppery Croutons