Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1/2 Tasse | olive oil |
2 gross | Onions, diced (about 1 1/2 cups) |
2 | Leeks, white and light green parts only, split, well washed and diced (about 2 1/2 cups) |
2 | Stalks celery, diced (about 1/2 cup) |
1/4 Tasse | garlic finely chopped |
1 Tasse | Canned plum tomatoes, drained, seeded, and diced |
1 Teelöffel | Saffron threads |
2 | bay leaves |
1 Esslöffel | thyme dried |
1 1/2 Teelöffel | salt |
1 Teelöffel | black pepper freshly ground |
1/2 Tasse | white wine dry |
2 ca. 1 Liter | Fish stock |
2 | Idaho potatoes, peeled and diced (about 1 pound) |
1 klein | Lobster, raw and in the shell, cut into pieces |
1 x ca. 450 g | Assorted fish fillets such as snapper, halibut, tilefish, cod, skinned and boned, cut into chunks |
1/2 x ca. 450 g | Fresh shrimp, peeled and deveined |
| |