Rezept: |

Rezept drucken
|

ins Rezeptbuch legen
|

als email versenden
|

MealMaster - Ansicht
|

Rezept als PDF
|

Rezept benoten
|

Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
3/4 x ca. 450 g | Ground cured ham |
3/4 x ca. 450 g | Ground fresh pork |
1 | egg beaten |
1/4 Tasse | milk |
1/2 Tasse | bread crumbs |
1/4 Dose | Tomato soup (or more) |
1/4 Teelöffel | paprika |
1/4 Teelöffel | salt |
1 Esslöffel | onion minced |
1/4 Dose | Tomato soup |
1/4 Tasse | French mustard |
1/4 Tasse | vinegar |
1/4 Tasse | sugar |
1/4 Tasse | oil |
2 | egg yolks |
Combine loaf ingredients except onion; shape into a loaf & place in a pan with some water & the minced onion. Bake at 350 for 1-1/2 hours. Sauce: Combine ingredients & cook until thick. Pour over ham loaf.
Lillian Franks
Blytheville, Ar
From <Simply Southern>, the Desoto School Mothers' Assn, Helena-West Helena, Ar 72390. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|