Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Honey Ham
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Tassehoney
1/3 Tassecider vinegar
2 Teelöffelcloves ground
5 x ca. 450 gHam; boneless
2 Tassebrown sugar packed
2 Teelöffelcinnamon ground
die Zubereitung:

Combine all ingredients except ham, well. Over low heat, heat sauce to just before boiling point. Remove from range. Slice ham halfway through into desired thickness for servings. Tie with string and place in a roasting pan. Pour sauce over ham, cover and marinate in the fridge for 24 hours. Two hours before baking, remove from fridge to bring to room temperature. Bake at 275*F for about 1 hour (or more) to heat through. Glaze top under broiler if desired. **Basting is recommended while cooking. **Carefully monitor while under broiler so as not to burn. **Garnish as desired. X


Anmerkungen zum Rezept: