Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Ice Box Ginger Muffins
Zutaten für 84 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 Tassebutter or margarine
1 Tassesugar
1/2 Tassecorn syrup Dark
1/2 TasseSorghum molasses
4 grosseggs
2 TeelöffelBaking soda
1 Tassebuttermilk
4 Tasseflour
1 Prisesalt
2 Teelöffelginger
1/4 Teelöffelcinnamon
1/4 Teelöffelallspice
1/2 TasseChopped raisins (optional)
3/4 Tassepecans chopped
die Zubereitung:

Cream butter and sugar well and then mix in syrup and molasses. Add eggs, 1 at a time. Stir soda into buttermilk and add to above while it foams. Sift other dry ingredients and add a little at a time to creamed mixture, which may look a little curdled. Add raisins and nuts. Store the mix in a covered jar in the refrigerator until ready to use. Bake in greased muffin tins at 400 degrees for 12 to 18 minutes, or 20 minutes according to the size of muffins. Yield: 7 dozen large muffins.

Anabeth Ritter

Columbus, In

From <Traditions: A Taste of the Good Life>, by the Little Rock (Ar) Junior League. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept: