Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Italian Chocolate Cookies
Zutaten für 90 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 Tasseshortening
1 Tassesugar
1/2 Tassecocoa
8 x ca. 30 gGlass jelly
1 TasseCold coffee
3 Teelöffelcinnamon
1 1/2 Tassenuts chopped
1 Tasseraisins optional
3 Teelöffelvanilla
1/2 Teelöffelsalt
4 Teelöffelbaking powder
4 1/2 Tasseflour
die Zubereitung:

Melt shortening. Add remaining ingredients, in order, with the flour sifted with the salt and baking powder. Drop by teaspoonfuls (or form balls) onto a greased cookie sheet. Bake at 350 for 10 to 12 minutes. Frost, if desired. Makes about 90 cookies; 20 per lb., frosted. Note: Increase flour to 6 cups for a double batch. Input: 10/30/91


Anmerkungen zum Rezept: