Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Italian Flatbread
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 TasseBisquick original baking mix
1/2 Tassewater hot
2 EsslöffelButter or margarine, melted
1/4 Tassecheddar cheese shredded
1/4 Tassemonterey jack cheese shredded
1/4 Tasseparmesan grated
2 TeelöffelParsley flakes
1/2 Teelöffelitalien seasoning
die Zubereitung:

Heat oven to 450 degrees. Mix baking mix and hot water until stiff dough forms. Let stand 10 minutes. Turn dough onto surface generously dusted with baking mix; gently roll in baking mix to coat. Shape into ball; knead 60 times.

Pat dough into 11-inch square on ungreased cookie sheet. Spread margarine over dough. Mix remaining ingredients; sprinkle over dough.

Bake 10 to 12 minutes or until edges are light golden brown. Serve warm. 12 to 16 servings.

From <Betty Crocker: Bisquick Classics and New Favorites>. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive, http://www. Erols. Com/hosey.


Anmerkungen zum Rezept: