Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Italian Sweet Wreath
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Dough
1 1/3 Tassewater
2 Esslöffelbutter
2 Esslöffelsugar
1 Teelöffelsalt
4 Tasseall-purpose flour
2 TeelöffelRapid or Quick Yeast
Topping
1/4 Tassesugar
1 Teelöffelcinnamon
1 TeelöffelAnise seed
1/8 Teelöffelnutmeg
Wash
Egg beaten with:
2 Esslöffelwater
die Zubereitung:

Remove dough from machine Place on lightly floured surface. Divide dough into 3 equal parts. Roll each piece into long, slender rope/braid together. Shape braid into a wreath-shaped circle pinch ends together to seal. Place on lightly greased baking sheet. Cover, let rise 30-40 min. Mix topping ingred. Together. Brush top with egg wash and sprinkle w/topping. Bake in preheated 350° oven for about 20 min until golden.


Anmerkungen zum Rezept: