Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Lemoen-Brosbeskuitjies (Orange Shortbread Cookies)
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 2/3 Tasseflour
2 Esslöffelbaking powder
1/2 Teelöffelsalt
1/2 TasseShortening; (4 oz.)
1 Tassesugar
egg
2 Teelöffelorange peel grated
1/2 Tasseorange juice
Frosting
2 TasseConfectioner's sugar; sifted
1/2 Tassebutter or margarine, melted
1 Teelöffelorange peel grated
1/4 Tasseorange juice
die Zubereitung:

Sift the flour, baking powder and salt together. Beat the shortening until light and creamy, adding the sugar gradually. Add egg and orange peel and mix well. Add the dry ingredients alternately with the orange juice. Chill in the refrigerator until the dough is stiff enough to handle - this will take about an hour or more. Preheat oven to 375F. Roll the dough out to a 1/8-inch thickness on a lightly floured board. Cut with a 2-inch cookie cutter. Place cookies on a cookie sheet and bake for 8 to 10 minutes or till done. Mix all the frosting ingredients together until smooth. Frost the cookies and decorate with a piece of candied orange peel if you have it. Yield: about 5 dozen cookies. Contributed by allium #kitmailbox Irc

list by bobbi744@sojourn.com


Anmerkungen zum Rezept: