Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Lemon and Apple Marmalade
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Lemons, thinly sliced and seeded
3 x ca. 450 gTart apples, peeled, cored and sliced
7 1/2 Tassewater cold
10 Tassesugar
die Zubereitung:

Soak lemons in water overnight. Pour the lemons and water into an enameled, tinned or stainless steel kettle and cook gently for about 20 minutes, or until the peel is tender. Add the apples and cook until they are tender, aproximatly 20 minutes. Stir in the sugar and boil until jelling point is reached. Pour into jars and cover. Process, if desired 10 minutes. Makes about 7 pints


Anmerkungen zum Rezept: