Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Lemon and Oregano-Seasoned Tuna Mousse
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 DoseImported tuna in olive oil
1/2 Tassebutter unsalted, softened
Lemon zest grated
1/4 Tasselemon juice freshly squeezed
1/4 Tasseolive oil extra virgin
1 Teelöffeloregano dried
cloves garlic minced
die Zubereitung:

With a fork, flake the tuna in the can. Transfer, oil and all, to the bowl of a food processor. Add the remaining ingredients and process until smooth and creamy. Taste for seasoning. Transfer to a medium-size bowl and serve at room temperature. (The mousse can be stored, covered and refrigerated, for up to 3 days.)

Spread on toast, place atop a bed of crisp, dressed greens, or serve alongside a salad of green beans.

tuna and add an additional tablespoon of olive oil.

Nutr. Links: 5327 0 0 3378 0 0 0

Per serving: 257 Calories; 22g Fat (76% calories from fat); 12g Protein; 4g Carbohydrate; 40mg Cholesterol; 147mg Sodium


Anmerkungen zum Rezept: