Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Lemon and Thyme Marinade
Zutaten für 14 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 EsslöffelStrained fresh lemon juice
2 TeelöffelChopped fresh thyme, Or 3/4 tsp dried, crumbled
2 EsslöffelOlive oil Or vegetable oil
die Zubereitung:

This is a tangy marinade, containing equal amounts of lemon juice and oil, and is good for rich meats like chicken thighs. It can be used for chicken breasts too, but their skin should be on for additional protection during grilling or broiling. Thyme gives this marinade a flavor loved in France, but you can substitute oregano for an Italian or Greek accent, or mint or cilantro for a Lebanese touch.

Mix ingredients in a small bowl.

Makes about 1/4 cup, enough for about 1 1/2 to 2 lbs poultry.

Cooking Echo, 4/93


Anmerkungen zum Rezept: